Új pálya: Sólyomvár • New Route: Sólyomvár

Április elején kezdtem el építeni a Sólyomvár vasútvonalat, mostanra érett meg arra, hogy kiadjam. A pála egy 16 km hosszú villamosított mellékvonal, 80km/h-s pályasebességgel. Részletes információkat a letöltött csomagban/telepítőben levő Sólyomvár.pdf fájlban találtok. Az alapértelmezett gépek a V43-as és M61-es, ezek külső nézetükkel együtt a csomag részét képezik. Köszönet értük V63_1668-nak, tibi-trainnek, Bartheznek és a VMW csapatnak. Készült egy bemutató videó a pályáról, ezt alább láthatjátok. Kellemes vonatozást kívánok!

I started building the Sólyomvár railway line in the beginning of April and now it is released. It is a 16 km long electrified railway line with a maximum speed of 80 kph. There are five stations in total, the driving time is 18 minutes in Solyomvar_szemely.csv and 15 minutes in Solyomvar_gyors.csv. The default trains are V43 and M61, which are included in the route package. Thanks to V63_1668, tibi-train, Barthez and the VMW team for the trains. I have made a video about the route, you can watch it underneath.

http://www.youtube.com/watch?v=5ShNqO_cJ1k

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .