OpenBVE 1.5.10 – mi változott?

A legutóbbi programfejlesztésről szóló cikkem óta két új változat is megjelent OpenBVE-ből, most már az 1.5.10-nél tartunk. Nézzük meg, mi változott!

Távolság a következő állomásig

Ahogy korábban írtam, a fejlesztői változatokban már láthattuk ezt a funkciót: a Ctrl + D megnyomására kiírja a program a következő állomásig visszalevő távolságot kilométerben, illetve mérföldben. Ez most már a stabil verzióban is elérhető.

Fordíthatóvá vált a Train Editor is

S520 munkájának köszönhetően fordíthatóvá vált a Train Editor is, ennek a stringjei is a fő nyelvi fájlba kerülnek bele, az en-US-ben és a japánban benne is vannak. Ebből az alap dolgokat le is fordítottam, a többihez több idő kell, meg utánajárás is, így ha valakinek ebben van kedve segíteni, az szóljon.

Adott menet vagy fékfokozat egy gombnyomásra

Eddig ha egy adott menet vagy fékfokozatra szerettünk volna kapcsolni, akkor többször kellett nyomnunk vagy nyomva tartanunk a megfelelő billentyűt. Most ez már egy gombnyomással is elérhető lesz egy új parancsnak köszönhetően – egy adott menet vagy fékfokozatot egy adott gomb lenyomásához rendelhetünk. Ennek a működése egyelőre nem ismert számomra, de ha az lesz, frissíteni fogom ezt a cikket.

Frissült fordítások

A magyar nyelvi fájl újabb változata mellett a portugál és a japán is frissült.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .